El festival de Música de Torroella aconsegueix un exitós 92% d'ocupació

Un altre dels festivals d'estiu que ha abaixat el teló és el de Torroella de Montgrí. Amb més d'11 mil espectadors i un 92% d'ocupació el festival ha crescut en gairebé 1.300 persones més que la passada edició.
També la 36a edició ha programat espectacles de gran qualitat amb artistes internacionals que el públic del festival no s'ha volgut perdre. Precisament els organitzadors del festival destaquen la fidelització dels espectadors que coneixen el festival i el segueixen cada estiu.
 
 
El Festival ha combinat els concerts amb orquestra, els solistes i la música de cambra. Concerts que abasten un ampli ventall d'estils que van des de la música medieval fins a música del segle XXI.
 
Per segon any consecutiu s'ha apostat pel Fringe Festival que durant 3 dies va omplir Torroella de jove stalents de la música arribats d'alguns dels millors conservatoris i escoles superiors d emúsica d'Europa. El Fringe va programar fins a 25 espectacles, tots gratuïts. Aquesta programació paral·lela ha permès pujar l'ocupació del festival fins al 92,8%.
 

 

S'han ofert 14 concerts de pagament, 3 dels quals amb entrades exhaurides. La mitjana d'aquests és del 86% d'ocupació. De tots ells destaca el concert inaugural amb les grans veus de Pene Pati i J'Nai Bridges amb entrades exhaurides i la vetllada de música cèltica amb Jordi Savall que va obligar a l'organització a ampliar l'aforament de l'Espai ter de Torroella de 841 localitats a 635.