La UE Estartit competirà amb un equip molt jove

La Unió Esportiva l'Estartit està fent una molt bona pretemporada. De moment han superat els dos partits amb victòria, amb el Santa Eugènia amb un contundent 0 a 4 i amb el Porqueres per 2 a 0. Les noies entrenen des del primer d'agost amb 4 sessions a la setmana per arribar amb les millors condicions la setmana que ve a l'inici de la lliga de Segona Divisió.
Aquesta temporada Robert Cornfield es posa al capdavant de l'equip. L'avantatge del nou míster és que l'any passat n'era el segon entrenador i coneix molt bé al seu equip. La plantilla és molt jove, unida i carregada d'il·lusió.
 
This text will be replaced
 
Aquest any la Unió Esportiva l'Estartit ha perdut a les jugadores Berta Bou i Sofía Hernández que han fitxat pel Barça B. També són baixa Anna Servià i Laura Gausull. El primer equip ha incorporat dues noves jugadores arribades el Pontenc, Ariadna Cat i Alba Planella. Del Girona arriben la portera Marta Guixeras i s'incorpora a l'Estartit també Martina Cáceres. Lara Fabra també és nova incorporació. Les noves jugadores segueixen el perfil de l'equip, noies molt joves que tenen molta il·lusió.
 
L'Estartit és un dels clubs de referència a la província pel que fa el futbol femení. Moltes de les jugadores que arriben al primer equip s'han format al futbol base estartinenc i algunes d'elles fan un salt professional des de l'Estartit.