Jordi Molina presenta "Matèria del Temps" a l'Auditori Espai Ter

El compositor i intèrpret de tenora Jordi Molina ha presentat aquest dimecres a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí "Matèria del Temps", un projecte de reivindicació de la tenora que és tant musical com vital pel mateix Molina.
This text will be replaced
 
El que es pretén sobretot, després de molts d'anys d'interpretació, estudi i evolució de l'instrument, és que aquest no s'associï exclusivament al gènere tradicional, al folklore, i que la tenora pugui assolir un nivell de referent en l'àmbit musical a Catalunya  però també a fora com pot ser, per exemple, la gaita a Galícia, que ha adquirit certa entitat més enllà de la tradició. 
 
El projecte "Matèria del Temps" es materialitza en un disc amb deu temes que mesclen diversos llenguatges, estils i influències i un espectacle que de moment ja té deu dates programades, entre elles la presentació a Barcelona per les Festes de La Mercé i un concert a Torroella el 22 d'octubre. "Matèria del temps" s'inspira en el quadre homònim d'Antoni Tàpies i ha estat coproduït per l'Auditori Espai Ter, que amb aquest projecte vol donar-se a conèixer com un espai multiusos. 
 
Durant dos dies Jordi Molina, que tot i ser de Blanes fa gairebé mitja vida que viu a Torroella, així com els músics amb els que s'ha rodejat es tancaran al mateix Espai Ter per assajar i acabar de polir l'espectacle que portaran per tota Catalunya.