Demà inauguren la nova llar d'infants de L'Estartit

Els infants més petits de L'Estartit dilluns enceten nou curs escolar i ho faran a les noves instal·lacions de la llar d'infants Mar i Cel. Els alumnes de 0 a 3 anys de L'Estartis estrenen centre educatiu. En aquests moments s'ultimen els darrers detalls de posta a punt de l'equipament.
This text will be replaced
Durant els mesos d'estiu s'ha portat a terme el trasllat a la nova escola. L'actual escola Mar i Cel està situada al centre de L'Estartit, en una zona d'equipaments, al costat de l'ambulatori i on també anirà ubicada la nova biblioteca municipal. La llar d'infants que dilluns obre portes esdevé un equipament de futur. Actualment s'ocuparan tres aules però està preparada per créixer en nombre d'alumnes.
 
Les noves instal·lacions de la llar d'infants municipal esdevé una aposta del consistori per tenir al dia i millorar equipaments que des de l'equip de govern consideren bàsics pel benestar de la població.
 
El curs escolar a la llar d'infants Mar i Cel arrencarà dilluns 12 de setembre però aquest dissabte al matí es celebra una jornada de portes obertes que anirà acompanyada per un espectacle d'animació infantil.