El Tour Costa Brava es converteix en l'activitat central del Firamotor de Sant Feliu

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està molt satisfet de les 9 fires organitzades aquest any fins del programa Sant Feliu s'Enfira. El govern sap que la ciutat es creu les fires i hi participa i mostra d'això n'és la última que s'ha celebrat durant el passat cap de setmana.
Firamotor arribava a la 18a edició carregada d'activitats relacionades amb els vehicles.
 
This text will be replaced
 
A més de la tradicional venda de vehicles de gairebé tots els concessionaris i tallers oficials de Sant Feliu també hi ha hagut un espai d'estands amb marxandatge de peces del món del motor, concentració i exposició de vehicles de competició i clàssics i exhibicions de Bike trial, Stunt Bike i Pit Bikes.
 
Un dels principals atractius de la Firamotor és el Tour Costa Brava Històric, una competició que va néixer fa 3 anys i que ha portat a Sant Feliu 45 vehicles històrics de competició que participen a una prova de regularitat que recórrer carreters costaneres com la de Sant Feliu a Tossa, pugen a Romanyà, passen per la carretera de La Ganga entre Calonge i La Bisbal i ressegueixen també el litoral palafrugellenc.
 
La última fira del programa Sant Feliu s'Enfira serà la de la Mobilitat Sostenible on algunes de les empreses de Firamotor repetiran per presentar els seus vehicles elèctrics.