Donald Trump i Hillary Clinton s'estrenen com a caganers

Hillary Clinton i Donald Trump ja tenen la seva figureta de caganer. Coincidint amb la celebració del debat per les eleccions americanes, l'empresa Caganer.com amb seu a Torroella de Montgrí ha tret a la venda les figures dels dos candidats presidenciables a la Casa Blanca.
This text will be replaced
Fa temps que els Estats Units és un dels principals mercats de venda per internet de Caganer.com i des de fa unes setmanes la búsqueda del candidat Trump en els cercadors de la botiga online dels caganers els va portar a avançar-se i treure les dues noves figuretes de caganer en les que ja treballaven i pretenien estrenar per Nadal.
 
A Donald Trump el presenten amb traju i corbata i un cabell ben daurat i Hillary Clinton que ja tenia el seu particular caganer des de feia anys esdevé una figureta actualitzada. Aquesta no és la primera vegada que Caganer.com es fixa en l'actualitat política americana, de fet ja George Bush té la seva figureta de caganer i el president Barack Obama forma part del catàleg de caganers des de que va ser nomenat candidat a la Casa Blanca.
 
Per conèixer la resta de novetats que Caganer.com ha creat per aquest Nadal ens haurem d'esperar fins a principis de novembre quan tenen previst, com és tradició, presentar els caganers que a partir d'aquestes festes poden aparèixer a qualsevol pessebre. Fa més de 20 anys que Caganer.com es dedica a fabricar de manera artesanal les peces més emblemàtiques del pessebre català. Actualment compta amb uns 400 caganers de diferents personatges.