Torroella de Montgrí exigeix millorar els accessos per acabar amb la sinistralitat

Torroella de Montgrí reclama millores urgents dels accessos al municipi.  S'apunta que les carreteres que connecten el municipi amb Girona, és a dir la que va de La Pera a Gualta i la que uneix Medinyà amb Torroella, estan obsoletes, ja que els falten vorals i tenen una amplada insuficients que genera accidents.  
This text will be replaced
De fet el principal punt de conflicte  és la connexió de la C-31 amb l'Escala, una mitja rotonda de difícil comprensió que ha originat accidents d'elevada gravetat. Les queixes assenyalen també  les cues que pateix la viaque uneix Pals amb Torroella durant l'estiu o en dates assenyalades. Uns colapses que desdiuen potencials visitants alhora de visitar el munipi i que dificulten la connexió amb l'Hospital de Palamós en cas d'emergència.  
 
Per totes aquestes raons, l'equip de govern del Torroella de Montgrí ha iniciat contactes amb el Secretari General d'Infraestructures i Mobilitat Terrestre per exigir solucions. 
 
Altres reivindicacions del govern torroellenc passen per ordenar la carretera interna fins a l'Estartit, on hi ha una gran quantitat d'accessos càmpings o urbanitzacions que no estan ben resolts.