L'Estartit treu orgull i es sobreposa a un gol inicial de l'Europa

L'Estartit va demostrar raça i capacitat de sacrifici en un complicadíssim contra l'Europa. Les dones de Robert Cornfield va donar una molt bona imatge i van sobreposar-se a un gol inicial i matiner de les barcelonines.

This text will be replaced
Les empordaneses van portar el pes del partit i van dominar el joc. Al minut 13,d esprés d'una jugada que venia d'un còrner, Andrea Granados va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Lluny de deprimir-se les blanc-i-vermelles van reaccionar i Mimi, per partida doble, va remuntar el partit. L'empat va arribar després d'una gran jugada personal i el segon amb una rematada molt ben picada d'una falta lateral.

Amb el 2-1 es va arribar a la mitja part, però quan el semblava que el marcador feia justícia al partit, Sònia Zarza va finalitzar una bona jugada de combinació amb un xut potent que va anar al fons de la porteria. El bon joc de l'equip i l'empat van deixar un gust agredolç al tècnic estardidenc.

El punt serveix a l'Estartit per sortir poc a poc de la part baixa de la classificació. Ara són dotzenes amb cinc punts. El cos tècnic confia que el bon joc desplegat les darreres jornades porti aviat els tres punts a la saca.