Un temple de les food trucks

Menjar a l'aire lliure, en un entorn especial envoltat de camps i amb les Illes Medes al fons és possible al 347 Street Food Park, un nou esdeveniment que, des de principis d'estiu, ofereix gastronomia feta dins una food truck i un espai d'oci per a petits i grans.
This text will be replaced
Situat a la carretera entre Pals i Torroella de Montgrí, dins el territori de Gualta, el 347 Street Food Park és una nova proposta d'estiu que ofereix gastronomia a l'aire lliure. Però no un menjar qualsevol, sinó el que durant aquests últims anys s'ha posat tant de moda, el menjar cuinat a les food trucks, aquestes antigues caravanes reformades i convertides avui en relíquies sobre rodes que venen menjar ambulant.
 
El 347 ha nascut de la mà de la famíla de Melchor Muñoz, carrossaires de tota la vida, que tenen un gran pàrking de caravanes i que es dediquen a la restauració d'aquestes. Ara farà uns tres anys a en Melchor li van proposar de reparar una vella caravana per convertir-la en una food truck i va ser així com van convertir-se en la primera empresa de food trucks de Catalunya, que avui ja n'han convertit una cinquantena.
 
De l'ofici de planxista a restaurar caravanes per convertir-les en food trucks i, a més, oferir durant la temporada d'estiu un espai on a banda de menjar, es poden apreciar aquestes relíquies de quatre rodes. Però a més del menjar i el bon ambient, el 347 Street Food Park també té un espai pels més petits, una zona de jocs i inflables on la diversió està assegurada. 
 
Durant els mesos d'estiu que està obert aquest espai, les food trucks són rotatives i, per tant, el públic que repeteix l'estada pot gaudir de noves propostes gastronòmiques.
 
El 347 Street Food Park va iniciar la seva primera edició el cap de setmana de Sant Joan i s'allargarà durant tot l'agost, obert cada dia, i fins a mitjans setembre, que obrirà els caps de setmana. Aquesta és una proposta més del gran ventall d'opcions que ofereixen els municipis de la Costa Brava centre durant la temporada turística.