PARLEM AMB L'ALCALDE de Torroella-L'Estartit 
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí fa balanç d'equador d'una legislatura on ha estat primer tinent d'alcalde durant un any i batlle durant el segon. Repassa també qüestions d'actualitat com la polèmica dels correbous o la gestió de la temporada alta en matèria turística, ocupacional o de carreteres.
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, repassa a l'espai de Parlem amb l'Alcalde diferents qüestions d'actualitat com la necessitat de millorar els accessos al municipi, la temporada turística, les ordenances fiscals i pressupost o els principals projectes que engegarà el nou govern.
 
L'Alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit Jordi Cordón va passar pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on va fer balanç del primer any de legislatura i va abordar temes polèmics com els Correbous al municipi, l'okupació d'un casalot abandonat o la platja per a gossos de l'Estartit, entre d'altres.
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí-l'Estartit, Jordi Cordón, lamenta l'actitud de Costes durant l'execució de les obres de reforç de la seguretat i de reparació del passeig dels Griells, una infraestructura malmesa pels temporals marítims en els darrers anys.
 

PARLEM AMB L'ALCALDE Jordi Cordón

  L'alcalde de Torroella de Montgrí-L'Estartit, Jordi Cordón, fa balanç dels primers 100 dies de govern i avança com es planteja el darrer trimestres de l'any.
 
L'alcalde, Jordi Cordón, assegura que la precampanya electoral cap a les eleccions municipals que s'han de celebrar a la primavera del 2015 han començat fa setmanes. 
 
Entrevista del programa Parlem amb l'Alcalde de Televisió Costa Brava en la qual el batlle de Torroella de Montgrí i l'Estartit, Jordi Cordon, ha tractat temes com l'EMD de l'Estartit, el nou contracte d'escombraries, la gestió de les deixalles a Solius o Lloret i les obres de l'estació d'autobusos i el Passeig del Molinet.
 

L'alcalde de Torroella i l'Estartit, Jordi Cordón, ha assegurat que amb el reforç de la muntanya del Molinet que comença aquest octubre l'Estat no té cap excusa per desbloquejar el passeig marítim del mateix lloc. 
 
El passeig de Riells de L'Estartit estarà practicable aquest estiu. L'ajuntament ha portat a terme els treballs necessaris per garantir el pas i la seguretat dels vianants.