El regidor de promoció econòmica i participació ciutadana de Torroella de Montgrí, Marc Calvet, ha participat al Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha fet balanç dels pressupostos participatius i ha valorat la prèvia de la Fira de Sant Andreu. 
 
El portaveu del PDeCAT a l'ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, reaferma el seu compromís amb la celebració de les vaquetes i demana al govern que deixi votar i celebrar una consulta popular perquè sigui la ciutadania qui en decideixi el futur.  Cordón també fa balanç dels dos anys de mandat, el primer dels quals va viure com a alcalde.
 
El regidor d'urbanisme i esports, Jordi Colomí, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava per repassar els diferents projectes que la seva àrea té a l'Estartit i Torroella per aquesta legislatura.
 
El regidor de Promoció Econòmica de Torroella de Montgrí ens explica els continguts de la Fira de Sant Andreu que arriba aquest cap de setmaba a la 623a edició.
 
El portaveu de Convergència i Unió a Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, es mostra sorprès amb la proposta de pressupostos de l'actual equip de govern, que considera agosarats per preveure inversions pel 2020 i poc d'esquerres per preveure retallades.
 
El president de l'EMD, Genís Dalmau va passar pel programa Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va fer balanç del funcionament d'aquesta entitat i va parlar dels reptes que té aquesta lesgislatura.
 
El primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda i Serveis Municipals, Josep Maria Rufí, explica que ja estan elaborant el pressupost i les ordenances fiscals per l'any vinent. 
 
El portaveu d'ERC i cap de l'oposició a l'ajuntament de Torroella de Montgrí-l'Estartit, Josep Maria Rufí, explica que la seva formació està en contra de l'EMD perquè, segons ell, s'ha fet amb presses, sense consens, generarà desequilibri territorial i més despesa municipal i es fruit del pacte de govern entre CiU, L'EST i PP.
 
La commemoració el 1714 serà present a la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí amb una recreació d'una batalla dels Miquelets. 
 
El Festival del Còmic de Torroella de Montgrí - l'Estartit començarà divendres a la tarda i s'allargarà tot el cap de setmana.