El director de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, Toni Rovira, i el seu regidor, Josep Martinoy, presenten a l'Entrevista de Televisió Costa Brava la nova programació cultural pels propers mesos.
 
Del 9 a l'11 de juny, Torroella de Montgrí acollirà una nova edició de la FIMAG, La Fira Internacional de la Màgia de referència al sud d'Europa que arriba carregada d'espectacles, artistes, espais i activitats.
 
La Biblioteca de Torroella de Montgrí celebra 10 anys del seu edifici amb un munt d'activitats, que ja fa uns dies que s'estan fent, i que tenen el seu col·lofó amb la diada de Sant Jordi.
 
El President de l'EMD de l'Estartit ha passat pel plató de TV Costa Brava per fer balanç dels 2 anys de l'existència de l'EMD. Genís Dalmau ha destacat la feina feta amb la participació ciutadana, els serveis que s'han creat i es projecten per les persones que viuen tot l'any a l'Estartit i també nous projectes pels visitants.
 
El Museu de la Mediterrània inaugura el proper dissabte 28 de gener (18 h) l’exposició Joan Fuster. Una mirada personal, una mostra on es presenta una selecció de les millors obres provinents del fons familiar.
 
El Cine Petit de Torroella de Montgrí oferirà els dies 2, 3 i 4 de desembre la Pantomima de Nadal "Peter Pan and the Pirates of Palamós". Ens visiten la Mariona Font i en Nick Bedson, directora i productor de l'obra.
 
L'Associació d'Amics de la Fotografia de Torroella de la Montgrí inaugura aquest dissabte una exposició commemorativa que recopila alguns dels millors treballs que s'han exposat al claustre de l'hospital, un espai gestionat per la pròpia associació. La mostra es podrà visitar durant un mes.
 
Del 20 al 22 de maig, Torroella de Montgrí celebra la primera edició de l'Empordà Canta, una trobada de corals d'arreu del territori impulsada pel cor local Anselm Viola. Durant tot el cap de setmana hi haurà concerts tant amateurs com professionals, tallers de veu i de música, visites guiades i exposicions entre altres activitats.
 
Tot a punt per la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí que viurem en directe per TV Costa Brava el proper dissabte d'11 a 12:30.
 
Aquest dissabte, durant tot el dia, es celebra a Torroella de Montgrí la tercera edició de la Marató de Donació de sang.
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí-l'Estartit, Jordi Cordón, explica que ja han fet arribar als grups de l'oposició un esborrany del pressupost 2016 i que volen aprovar-los al desembre després de consensuar-los amb tots els partits polítics perquè CiU i ERC governen en minoria. 
 
La Taula pel Dret a Decidir del Baix Empordà es presenta en societat el proper 28 d'octubre a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. El seu president és l'exalcalde de Palafrugell, Lluís Madí.
 
El 8è Festival del Còmic de Torroella de Montgrí i l’Estartit, que tindrà lloc aquest divendres, dissabte i diumenge a diferents espais del nucli, estrenarà una nova activitat per dinamitzar el sector de la restauració.
 
Torroella de Montgrí i l'Estartit es converteix aquest pont del dia del Treballador en la capital de la gastronomia saludable i de proximitat en la primera fira 'l'Empordà cuina i salut'.
 
Entre el dimecres, 7 de maig, i el divendres, 9 de maig, el municipi acollirà un miler d'alumnes d'ESO d'arreu dels Països Catalans per interpretar junts una cantata 'Qualsevol nit port sortir el sol'.
 
L'associació per les relacions internacionals de la Costa Brava i Bravadrama produccions han exhaurit totes les entrades per les tres sessions de l'obra 'Prat-Up beans talk' al Cine petit de  Torroella de Montgrí. Es tracta d'una pantomima basada en el conte de Jack i la Mongetera.
 
 L'auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí ha aconseguit una acústica excel·lent després de diverses obres i ara és un espai envejable per a realitzar-hi actuacions artístiques.