PARLEM AMB L'ALCALDE Torroella de Montgrí-l'Estartit envia a Costes un informe amb les mancances i la vulneració del pla general que han detectat a l'obra del Griells

L'alcalde de Torroella de Montgrí-l'Estartit, Jordi Cordón, lamenta l'actitud de Costes durant l'execució de les obres de reforç de la seguretat i de reparació del passeig dels Griells, una infraestructura malmesa pels temporals marítims en els darrers anys.

This text will be replaced

L'ajuntament es queixa de la falta d'informació i perquè l'obra està incompleta. El consistori ha fet arribar un informe a Costes notificant quines mancances hi ha i la vulneració del POUM, una situació que s'arrossega des de fa anys i que, segons l'alcalde, s'hauria pogut corregir amb la intervenció de finals de l'any passat. Jordi Cordón, a més, es mostra descontent amb l'Estat per la falta d'informació sobre la tramitació del projecte del passeig del Molinet i algunes característiques del projecte.

L'alcalde també parla del projecte d'ampliació de la zona esportiva, de l'avanç de les obres de recuperació de la Pletera o de la nova comissió que ha de dinamitzar el municipi com a destinació turística.